Kupovina poklona može biti veoma komplikovana naročito osobama koje ne poznajete dobro i ne znate šta voli, koji stil joj je omiljen i sl. S druge strane postoje različita verovanja o predmetima i stvarima koje se ne preporučuju za poklon. Razlozi zbog kojih se veruje da neke stvari nisu poželjne u vidu poklona je izazivanje negativne energije ili čak neuspeha osobi kojoj ste namenili određeni predmet.

Poklanjanje Oštrih Predmeta

Veruje se da oštri predmeti poput noževa, makaza i sl. nisu predmeti koje treba poklanjati, prvenstveno zbog negativne energije koju mogu privući. Iz tog razloga oštre predmete koji su Vam neophodni kupujte isključivo sebi, a za poklon ipak pronađite nešto drugo.

Ogledalo na Poklon

Još jedno od verovanja je da ogledala poseduju zarobljenu magiju i da ih iz tog razloga ne treba poklanjati. Poklonjeno ogledalo po verovanju može doneti nevolju osobi koja ga dobije, a da li ćete u sve to verovati ostaje na Vama.

Poklon za Dame

Na poklone sigurni smo retko ko može ostati imun ili da postoji osoba koja jednostavno ne voli da prima poklone. Bez obzira da li je u pitanju muškarac ili žena nekada i najmanja sitnica može da Vam izazove osmeh na licu i da Vas obraduje. Poklon je svakako neki vid pažnje bez obzira o čemu je reč, ne mora to biti nešto veliko i preskupo, ali Vas svakako može prijatno iznenaditi naročito ako je od Vama drage osobe.

Dame kao nežniji pol mogu biti veoma slabe na poklone i zato ih muškarci vrlo često u toku osvajanja obasipaju najrazličitijim poklonima. Kako odabrati odgovarajući poklon za jednu damu? Ukoliko niste preterano spretni pri odabiru nekog komada odeće ili obuće pronađite poklon za koji ste sigurni da nećete pogrešiti.

Omiljeni parfem, kozmetički preparat ili šminka će sigurno iznenaditi i obradovati svaku pripadnicu lepšeg pola. Tu se recimo u sklopu pudrijere ili nekog drugog seta može naći i manje ogledalo pa po verovanjima pretpostavljamo da to ne može doneti negativnu energiju ili neki drugi negativni uticaj ženskoj osobi, s obzirom da nije u pitanju samo taj predmet.

Za svakodnevno šminkanje i ulepšavanje ogledalo je neizostavni element. S obzirom da postoje najrazličitiji oblici i dimenzije ovog predmeta nekada i najmanje ogledalo može poslužiti, baš to koje se nalazi u pakovanju sa puderom, rumenilom, senkama i sl.

Ogledalo za Dom

Postoje ogledala koja su prvenstevno dekorativna i razlikuju se u odnosu na standardne modele kakve možete videti u kupatilu. Veoma je nezahvalno odabrati određeni komad za poklon koji će se adekvatno uklopiti u nečiji prostor a i s druge strane svideti osobi kojoj želite da poklonite.

Uređivanje životnog prostora je izuzetno kompleksno i svako ko se upustio u taj proces ima tačnu viziju o izgledu prostora i predmetima kojima će ga dekorisati. Sa umetničkom slikom takođe možete pogrešiti tako da ove predmete bolje eliminišite kao opciju za poklon. Bez obzira koliko Vi smatrali za neki komad da je prelep i savršen možda se to nekome neće dopasti, jer naravno, ukusi su različiti.

Svoje drage osobe obradujte poklonom za koji ste sigurni da će biti adekvatan a ogledala i slične predmete prepustite njima.

Ostavite komentar