Ukoliko obično ogledalo ne zadovoljava Vaše potrebe idealno rešenje je ogledalo koje uvećava.

Sa ogledalom koje može uvećavati i do 10 puta biće Vam olakšano šminkanje, sređivanje obrva, nausnica, moći ćete da vidite svaku nepravilnost na licu, da li ste precizno naneli ajlajner, puder, rumenilo, ruž ili maskaru kao i da li ste pravilno skinuli svu šminku sa lica. Uslove koje omogućuje ogledalo koje uvećava naročito je važno profesionalnim šminkerima.

Karakteristike Ogledala Koje Uvećava

  • Ima uvećanje do 10 puta
  • Može se rotirati
  • Lako je prenosivo i podesivo
  • Pruža jasan odraz

U poređenju sa običnim ogledalima ovaj model ogledala je izuzetno praktičan jer pored mogućnosti podešavanja može se lako postaviti na bilo koje mesto koje Vam odgovara. Možete ga staviti u veću torbu ili ranac ili spakovati u kofer i poneti na put tako da ga uvek kada Vam je potrebno imate pri ruci.

Postoje različiti oblici i veličine ogledala koje uvećavaju – od najmanjih poput pudrijera koje možete staviti u neseser sa šminkom do većih modela sa postoljem i rasvetom.

Ogledalo sa Fleksibilnim Postoljem i LED Svetlom

Pored najjednostavnijih modela ogledala sa petostrukim ili desetostrukim uvećanjem možete pronaći ogledalo koje uvećava sa dodatnim elementima u vidu postolja i rasvete. Ogledalo sa fleksibilnim postoljem koje se uz pomoć jakog vakuma može pričvrstiti za bilo koju ravnu podlogu pružiće Vam komfor i olakšati šminkanje u svakom momentu i na svakom mestu. Ako uz sve to odaberete i model sa rasvetom Vi ste u jednom ogledalu pronašli sve ono što Vam je potrebno.

Nanošenje šminke sa ultra fleksibilnim ogledalom i LED osvetljenjem biće još lakše i jednostavnije. Budite sigurni da ukoliko ste odabrali baš ovakvo ogledalo problem detaljnog nanošenja ili skidanja šminke je u potpunosti rešen.

Podesivo postolje sa samodržećim mehanizmom Vam olakšava poziciju samog ogledala tako da ga možete pričvrstiti za svaku ravnu i glatku površinu i u svim pravcima rotirati.

Osvetljenje ogledala je od presudnog značaja jer sijalice i lampe mogu bacati senku na ogledalo i stvarati nejasan odraz u njemu. LED rasveta je u ovom slučaju najbolji izbor. Sa svetlećim LED prstenom koji možete fiksirati na željeno mesto i kristalno jasnim odrazom svaki trenutak koje provedete pred njim biće pravo zadovoljstvo.

Sada čak ne morate ni da stojite u kupatilu pred ogledalom dok se šminkate ili nanosite druge kozmetičke preparate jer Vam podesivo ogledalo koje uvećava omogućuje da se smestite gde je Vama najprijatnije i najudobnije.

LED rasveta je već dugi niz godina lider na tržištu kao najkvalitetniji i najbolji izbor kada je osvetljenje u pitanju. Pored kvaliteta u pitanju je i najdugotrajnija odnosno najekonomičnija rasveta. LED sijalice u sklopu ogledala će obasjati svaku Vašu crtu lica, i najmanju nepravilnost kao i pokazati da li ste se precizno i pravilno našminkali.

Ukoliko imate problematičnu kožu ili problem sa aknama na licu ogledalo koje uvećava će Vam pokazati pravo stanje Vaše kože i ukazati i na najsitniji problem. U slučaju da nanosite agresivne kreme, maske i druge preparate i neophodno je da preparat nanesete samo na ciljana mesta ovakvo ogledalo Vam je zaista neophodno.

Toaletni Stočić za Šminkanje

Kutak u kojem zasigurno uživa svaka pripadnica lepšeg pola u svom domu jeste toaletni stočić za šminkanje. U ovom malom ženskom carstvu ogledalo je najvažniji element tako da je i u ovom slučaju prenosivo i podesivo uvećavajuće ogledalo najpraktičnije rešenje.

Ostavite komentar