Kompanija Ikea je svoje poslovanje s početka karijere bazirala isključivo na prodaji svojih proizvoda putem kataloga. Kompanija švedskog porekla danas posluje pored kataloške on-line prodaje i preko niza maloprodajnih objekata u preko 50 zemalja sveta što govori o njihovom velikom rastu na tržištu.

Reč je o najvećem maloprodajnom lancu objekata u kojima možete pronaći nameštaj i ostale predmete namenjene opremanju domaćinstava. Ikea je osvojila mnoge zemlje Evrope pa čak i sveta a Nemačka je zemlja sa najviše Ikeinih robnih kuća. U našoj zemlji postoji jedna velika Ikeina robna kuća u okolini Beograda i u planu je otvaranje Ikea maloprodajnog centra u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

Ikea Proizvodi u Ponudi

Otvaranje najpoznatijeg švedskog proizvođača nameštaja i drugih predmeta za domaćinstvo u Srbiji tačnije Beogradu dogodio se 2017. godine. Kompletna ponuda Ikeinih proizvoda od nameštaja do najsitnijih detalja za Vaš dom je raznovrsna. Što se tiče ponude ogledala reč je o standardnim dimenzijama i oblicima i vrlo ograničenim modelima drugih karakteristika.

Imperial Ogledala u Ponudi

U poređenju sa ogledalima iz Ikeine ponude Imperial Ogledala sadrže najraznovrsnije modele ogledala, najrazličitijih boja, oblika i dimenzija što nas zasigurno čini liderom na tržištu. Naš maloprodajni objekat je specijalizovan za prodaju ogledala po želji i zahtevima svakog kupca. Pored najveće ponude ogledala na tržištu nudimo uslugu prevoza na teritoriji Beograda i okoline kao i mogućnost poručivanja ogledala po meri.

 • Imperial Ogledala za Kupatilo

Dostupni su Vam svi standardni oblici i dimenzije ogledala za kupatilo kao i izuzetno praktični i kvalitetni modeli sa ormarićem ili policama koji će dodatno ukrasiti ovu prostoriju. S obzirom da je reč o prostoriji u kojoj je u velikoj meri prisustvo vode i vlažnosti ogledala koja imaju dodatne ormariće ili police testirani su na vlagu što doprinosi visokom kvalitetu ponude. Da biste ovu najčešće malu prostoriju učinili prostranijom odaberite odgovarajući model ogledala a ukoliko želite i dodatnu dekoraciju adekvatna rasveta uz ogledalo je pravi izbor. LED sijalice su već dugi niz godina veoma popularne i zastupljene u uređenju doma da njima možete ukrasiti i kupatilo odnosno prostor uz ogledalo.

 • Imperial Ogledala po Meri

Mogućnost kupovine ogledala po meri je od izuzetnog značaja kada ste ograničeni sa prostorom i želite da iskoristite svaki milimetar. U slučaju da dimenzije ogledala iz naše ponude ne odgovaraju određenom prostoru i prostoriji u kojoj želite da ga postavite poručite ogledalo po meri a mi ćemo se potruditi da u što kraćem vremenskom roku isporuku izvršimo na željenoj adresi.

 • Imperial Ogledala za Šminkanje

Da biste šminku pravilno naneli i imali jasan odraz u ogledalu tokom šminkanja neophodno Vam je odgovarajuće ogledalo. Presudan značaj pri odabiru ove vrste ogledala imaju veličina i odgovarajuća rasveta. U našoj ponudi ogledala za šminkanje možete naći razne oblike, dimenzije i rasvetu što će Vam svakako pored kvalitetne šminke veoma značiti.

 • Imperial Ogledala sa Svetlom

Kao što ogledalo ima svoju praktičnu i dekorativnu ulogu potpuno isto se može reći i za rasvetu za koju se odlučite u sklopu ogledala. Prijatna atmosfera u Vašem dnevnom boravku jednostavno se može učiniti postavljanjem ogledala na određeno mesto a ono dodatno ukrasiti LED svetlima. Ovako sjajan element može ukrasiti i druge prostorije poput hodnika ili predsoblja.

 • Imperial Ogledala sa Sijalicama

Ogledala ukrašena sijalicama najčešće možete videti u frizerskim i kozmetičkim salonima jer pored svoje osnovne namene da pruže što jasniji odraz, predstavljaju raskošnu dekoraciju u prostoru. Ova vrsta dekorativnih predmeta se može naći i u Vašem domu i naročito ih vole pripadnice lepšeg pola jer pred njima mogu da uživaju u svakodnevnom ulepšavanju.

 • Imperial Ogledala sa Ormarićem

Dodatni elementi poput ormarića naročito su pogodni za kupatilo. Ovi praktični viseći elementi pružaju Vam dodatni prostor u kupatilu u koje možete smestiti sve kozmetičke preparate i druge sitnice neophodne za ličnu higijenu.

 • Imperial Ogledala za Predsoblje

Ovu prostoriju često zanemarimo pri uređenju i ne obraćamo previše pažnje na detalje u njoj. Ukoliko nemate dovoljno prostora za neki komad nameštaja odaberite odgovarajuće ogledalo i ukrasite je ovim elementom. Uverićete se da je ogledalo na ovom mestu bio pravi izbor.

 • Imperial Ogledala za Zid

Postoje razne mogućnosti kada je reč o postavljanju ogledala na određene zidove u prostoru tj. mogu se uobičajeno postaviti horizontalno a i vertikalno što će prostoriju učiniti još interesantnijom. Razne dimenzije i oblici ogledala pa čak i kombinacije i mozaici od više komada ogledala mogu u potpunosti zameniti dekoraciju pa se dolazi do zaključka da ovi elementi imaju višestruku ulogu odnosno ne moraju služiti isključivo za ogledanje već i za ukrašavanje prostora.

Ukoliko akcenat stavljate samo na ogledalo i odabrali ste dimenzije, oblik i neuobičajen stil rama on će biti sasvim dovoljan da svojim jedinstvenim izgledom oplemeni zid i celu prostoriju i nije potrebno dodavati još ukrasnih predmeta.

 • Imperial Ogledala za Sobe

Preporuka za opremanje soba je minimalistički stil. Ovaj prostor ne trpi previše nameštaja i dekoracije jer treba da Vam služi prvenstveno za kvalitetan san i opuštanje. Idealno mesto za postavljanje ogledala u sobi su unutrašnja strana plakara jer ne zauzima dodatni prostor i nije upadljivo.

 • Imperial Ogledala za Hodnik

Hodnik bez ogledala gotovo da nije moguće jer je reč o prostoriji koju poslednju napuštamo pri izlasku iz doma i navika je gotovo svih nas da se pre nego što izađemo ogledamo u njemu. Za male hodnike treba prilagoditi dimenzije ogledala, dok u prostranom hodniku možete postaviti i veliko ogledalo u čijem odrazu ćete videti celu svoju figuru a uz to možete ga opremiti dodatnim policama i ormarićem za obuću i jakne.

 • Imperial Ogledala za Dnevnu Sobu

Kao jedna od najvažnijih prostorija u domu gde je vrlo često porodica na okupu, gde se dočekuju gosti i druži sa prijateljima važno je da u njoj vlada prijatna atmosfera i da je svaki detalj i element pažljivo odabran. Ogledalo u ovom prostoru najčešće je u vidu dekoracije i može na bezbroj načina ulepšati prostor.

 • Imperial Velika Ogledala

Veličinu, oblik i stil ogledala prvenstveno birajte prema raspoloživom prostoru i ostatku enterijera. Poslovni, ugostiteljski i slični objekti su uglavnom u većem delu ukrašeni velikim ogledalima što ih čini najjednostavnijim a ujedno i najpraktičnijim dekorativnim elementom.

 • Imperial Samostojeća Ogledala

Samostojeće ogledalo može se upotrebljavati u razne svrhe a krasi ga izuzetna funkcionalnost i praktičnost. Ova vrsta ogledala takođe može biti ukrasni element u svakoj prostoriji i može se jednostavno i brzo premeštati sa jednog mesta na drugo.

 • Imperial Okrugla Ogledala

Sa klasičnim okruglim ogledalom koje je godinama unazad prisutno na tržištu može se na najjednostavniji način opremiti kupatilo ili neka druga prostorija u Vašem domu.

 • Imperial Ukrasna Ogledala

Ogledalo pored svoje osnovne namene vrlo često se nalazi i među dekorativnim predmetima. Bez obzira na veličinu i oblik pruža niz mogućnosti kako na najoriginalniji način ukrasiti prostor a isključivo od Vašeg ukusa i stila enterijera zavisi za koji model ćete se odlučiti.

Najčešća Pitanja i Odgovori

Od Čega Zavisi Kvalitet Ogledala?

Kada se kaže kvalitetno ogledalo to se prvenstveno odnosi na što kvalitetniji i jasniji odraz u njemu. Važno je i da ogledalo nema oštećenja i da ne bude izvitopereno. Postavka ogledala na zid ili neku drugu glatku i ravnu površinu takođe mora biti ispravno završeno što utiče na kvalitet i dugotrajnost ogledala.

Kako Poručiti Ogledalo po Meri?

Najvažnije je da željeni prostor na kojem ćete postaviti ogledalo precizno izmerite kako kasnije ne biste imali problema sa njegovom ugradnjom. Sve ostalo što se tiče izrade u željenim dimenzijama, što bržoj i efikasnoj isporuci i kvalitetu samog ogledala prepustite nama.

Koja je Cena Uramljivanja Ogledala?

Cene uramljivanja ogledala variraju u odnosu na veličinu samog ogledala a zatim i na materijal koji se koristi za ram. Jedinica mere za cenu rama je dužni metar.

Nazad na vrh