Da li se ogledalo za šminkanje smatra korisnom stvari ili nepotrebnim troškom?

Na ovo i mnoga druga pitanja potrudićemo se da Vam damo adekvatne odgovore, objašnjenja i korisne savete.

Pripadnicama lepšeg pola ogledalo za šminkanje je postao must have element njihovog kutka za ulepšavanje. Da li je kupovina ogledala za šminkanje siguran potez i presudan momenat u stvaranju kvalitetnog make up-a?

Za kvalitetno i pravilno šminkanje kvalitetno ogledalo nije jedina stvar koja je neophodna već je potrebno da imate i kvalitetnu šminku a i da budete spretni u njenom nanošenju. Još jedan od važnih elemenata besprekornog šminkanja je i adekvatno osvetljenje.

Pre nego što odlučite da investirate u ogledalo za šminkanje preispitajte svoje sposobnosti šminkanja i da li Vam je ono zaista neophodno. Za blagu šminku ii nanošenje minimalne šminke svakog dana Vaše potrebe može zadovoljiti i krajnje jednostavno ogledalo koje imate u kupatilu pa Vam u tom slučaju nije preko potreban dodatni trošak.

Prednosti Koje Pruža Ogledalo Za Šminkanje

U slučaju da imate slabije osvetljenje u kupatilu i da Vam ogledalo ne pruža jasan odraz investicija u vidu ogledala za šminkanje je prava stvar, naročito ako je šminkanje Vaš svakodnevni ritual i vrlo ste posvećeni tome.

Ukoliko ste profesionalni šminker pored kvalitetnog ogledala i odgovarajuće veličine, veoma je bitno i da odaberete adekvatno osvetljenje tj. što veći broj sijalica. Sa pažljivo odabranim ogledalom za šminkanje Vaš make up će biti savršen a šminkanje znatno jednostavnije, brže i bolje.

Kako Do Savršenog Ogledala Za Šminkanje?

Pri odabiru ove vrste ogledala pratite svoj lični ukus, želje i potrebe. Na tržištu možete naći najraznovrsniju ponudu a od Vas zavisi za koji model ćete se odlučiti i da li će ono zadovoljiti sve Vaše zahteve i očekivanja.

U našu raznovrsnu ponudu svih vrsta ogledala potrudili smo se da Vam uvrstimo i različite modele i oblike ogledala za šminkanje kao i adekvatnu rasvetu. Cene ogledala su određene prema veličini i dodatnoj opremi.

Slike

Što se tiče raznovrsnosti modela Imperial Ogledala Za Šminkanje, u našem maloprodajnom objektu možete pronaći:

 • Jednostavna ogledala bez rama
 • Modele ogledala sa ramom
 • Ogledalo sa postoljem
 • Sve oblike ogledala: kockasta, pravougaona, okrugla i dr.
 • Standardne dimenzije ogledala sa različitim brojem sijalica ( uz veće dimenzije ogledala je i veći broj sijalica )
 • Ogledala sa LED rasvetom
 • Ogledala u boji
 • Ogledala sa raznim dekorativnim motivima

Sa kozmetičkim ogledalima iz naše ponude možete opremiti Vaš kozmetički ili frizerski salon, studio za šminkanje ili kutak u Vašem domu predviđen za ulepšavanje.  Možete odabrati od prenosivih i praktičnih ogledala do modela sa postoljem, LED rasvetom, sijalicama, stranom koja uveličava, u raznim oblicima i dimenzijama, a mi Vam garantujemo vrhunski kvalitet i izuzetno povoljne cene.

Odgovarajuća Rasveta

Pri kupovini ogledala za šminkanje naročito ako ste profesionalni šminker posebnu pažnju obratite na sijalice ili LED rasvetu. Pored dizajna samog ogledala jedan od bitnijih faktora je kvalitet rasvete. Sve veća zastupljenost LED sijalica u odnosu na obične sijalice govori o tome da je reč o kvalitetu i efikasnosti.

Obična ili fluorescentna sijalica neće pružiti pravi i odgovarajući efekat kao što je to slučaj sa LED rasvetom. Garanciju koju dobijete pri kupovini sijalica obavezno sačuvajte u slučaju da niste zadovoljni njihovim kvalitetom kao i u slučaju zamene.

Prednosti Korišćenja Ogledala Za Šminkanje

Ogledalo sa kvalitetnom rasvetom nudi jasan odraz Vašeg lica kao i pravilno i besprekorno nanošenje šminke, tako da je svaka nepravilnost ili greška odmah uočljiva. Kao što je nanošenje šminke veoma važno tako isto i njeno obavezno uklanjanje pred spavanje. Uz slabije svetlo u kupatilu može Vam se učiniti da ste pravilno i u potpunosti uklonili šminku a da ustvari još uvek imate ostatke maskare ili pudera.

Sa ogledalom za šminkanje je sve jasno vidljivo i negu licu možete sprovesti do najsitnijih detalja. Damama koje svakodnevno dosta vremena provode pred ogledalom ovo je zasigurno omiljeni predmet u kojem mogu apsolutno uživati.

Dodaci Za Ogledalo Za Šminkanje

Ukoliko želite da kontrolišete jačinu rasvete dimer je odlično rešenje jer njime apsolutno možete regulisati jačinu sijalica odnosno osvetljenja. Ovaj dodatak se posebno naplaćuje pri kupovini ogledala i rasvete.

Pre nego što odaberete odgovarajuće mesto za Vaše ogledalo obratite pažnju i na blizinu utičnice kao i postavljanje prekidača za svetlo. Utičnica u blizini ogledala će Vam olakšati sređivanje kose kao i uključivanje drugih kozmetičkih aparata.

Što se tiče postavljanja ogledala ono se može jednostavno pričvrstiti za zid ili određeni element a možete kupiti i postolje za ogledalo. Toaletni stočići izgledaju veoma atraktivno i lepo i ukoliko ste u mogućnosti ovim detaljem možete ukrasiti svoju spavaću sobu ili neki drugi deo doma i napraviti svoj beauty kutak.

Karakteristike Ogledala Za Šminkanje

 • Ogledalo za šminkanje možete naći u raznim veličinama i oblicima. Boju ogledala takođe možete birati.
 • Reč je o dugotrajnom i pouzdanom elementu koji će Vam svakako služiti i u kojem ćete uživati.
 • U svakom momentu možete zameniti sijalice i postaviti drugu rasvetu. LED rasveta je najzastupljenija kod ove vrste ogledala jer pruža maksimalno jasan odraz i kvalitet.
 • Štedljive sijalice ili LED svetiljke ne troše puno električne energije pa je samim tim ovo ogledalo veoma ekonomično.

Najčešća Pitanja I Odgovori

Kako Pravilno Postaviti Ogledalo za Šminkanje?

Ukoliko ogledalo želite da postavite na zid obratite pažnju na visinu na koju ćete ga postaviti tako da u odrazu vidite celo lice. O istom detalju vodite računa i kad je u pitanju stočić za šminkanje. U odnosu na visinu stočića ogledalo možete držati i na stolu ili ga ukoliko je to potrebno okačiti iznad tako da Vam visina odgovara.

Koja Rasveta je Najefikasnija uz Ogledalo za Šminkanje?

Količina osvetljenja može se smatrati ličnim zahtevima i potrebama. Profesionalnim šminkerima ili osobama koje vole da se šminkaju dobra rasveta je od presudnog značaja. Da li ćete odabrati obične sijalice i sa određenom količinom sijalica oko ogledala zadovoljiti svoje potrebe ili se odlučiti za LED rasvetu izbor je apsolutno na Vama.

Zbog Čega je LED Rasveta Kvalitetnija od Običnih Sijalica?

Sa LED rasvetom lice je osvetljeno belom ujednačenom svetlošću i samim tim je odraz jasniji. Dobro osvetljenje ne mora služiti samo za šminkanje već i kad čupate obrve ili radite neki kozmetički tretman. U tom slučaju je dobro osvetljenje od izuzetne važnosti pa LED rasveta u tom smislu ima svoje prednosti.

Nazad na vrh