Sa Imperial Ogledalima Vaše kupatilo će zablistati u punom sjaju.

Savršen kvalitet i dizajn svih naših modela ogledala za kupatila je samo jedna u nizu prednosti ukoliko se odlučite da baš nama ukažete svoje poverenje. Povoljne cene i vrhunska usluga uz najveći i najraznovrsniji izbor modela čekaju na Vas!

Kupatilo nije samo prostor u kojem se obavljaju svakodnevne aktivnosti koje se tiču lične higijene već je reč i o prostoru u kojem možete uživati i opustiti se. U savršeno funkcionalnom i dekorisanom kupatilu uz centralnu figuru koju predstavlja ogledalo svaki provedeni momenat može biti čaroban. S obzirom da je ogledalo uglavnom prva stvar na koju obratimo pažnju pri ulasku u kupatilo i jedan od najvažnijih elemenata ove prostorije, njegovom odabiru i uklapanju uz ostale elemente treba posvetiti posebnu pažnju.

Najrazličitije oblike i dimenzije ogledala za kupatilo možete pronaći upravo kod nas. Bilo da je reč o kupatilu u Vašem domu, ugostiteljskom objektu ili poslovnom prostoru ogledala iz naše široke ponude zadovoljiće sve Vaše potrebe i kriterijume.

U našoj ponudi možete naći

  • Sve dimenzije i oblike kupatilskih ogledala
  • Ogledala sa različitim osvetljenjem
  • Ogledala sa ormarićima i policama

 

slike

 

Savršeno Ogledalo Za Kupatilo

U svim modernim kupatilima možete videti razne modele ogledala sa rasvetom koji pružaju potpuno noviji izgled ovog prostora. U raznovrsnoj ponudi dimenzija i modela Imperial Ogledala možete pronaći modele sa LED rasvetom ili običnim sijalicama oko ogledala.

Dizajn i kvalitet su osnove pri odabiru adekvatnog ogledala ali isto tako treba voditi računa i o funkcionalnosti. Ukoliko ste pri uređenju Vašeg kupatila ograničeni sa prostorom veoma je važno što bolje iskoristiti svaki deo ovog prostora. Idealno rešenje u ovom slučaju su ogledala u sklopu ormarića ili ogledalo sa policama jer pored toga što neće zauzeti mnogo mesta sva sredstva za ličnu higijenu i ostale sitnice moći ćete uredno da složite.

Idealne Dimenzije Ogledala Za Kupatilo

Kako odabrati najbolje i najpraktičnije ogledalo a da pritom ne narušite izgled kompletne prostorije? U potrazi za idealnim ogledalom za Vaše kupatilo obratite pažnju ne toliko na veličinu već i na proporcije a evo i zbog čega. Manje ili veće ogledalo birajte prvenstveno shodno veličini zida na kojem će se nalaziti ali isto tako ga i adekvatno uklopite sa ostalim elementima. Ukoliko je umivaonik veći odaberite i nešto veće ogledalo koje će po proporcijama najbolje odgovarati. Takođe ako prvo postavljate ogledalo a kasnije želite da dodate rasvetu, ormarić ili police, ostavite dovoljno prostora i za ove detalje.

Ogledalo u kupatilu će dobiti pravi sjaj tek onda kada ga potpuno uklopite sa kompletnim kupatilskim enterijerom i ostalom opremom.

U Potrazi Za Odgovarajućom Vrstom Ogledala

Verovatno niste ni svesni koliko je raznovrsna ponuda ogledala za kupatilo ukoliko još uvek niste krenuli u potragu za njima i sami se uverili u to. U ovom slučaju je najvažnije da tačno znate šta želite u svom kupatilu i šta možete da očekujete od odabranog modela ogledala. Ona koja imaju etažere su najpreporučljiviji modeli jer upravo sa njima rešavate odlaganje svih neophodnih sitnica koje držite u kupatilu. Pored neophodnih sredstava za ličnu higijenu i sl. etažeri mogu odlično poslužiti i za raznu dekoraciju što će dodatno ulepšati ceo ambijent. S druge strane ukoliko želite jednostavan izgled kupatila a potreban Vam je prostor za odlaganje  kozmetike i sličnih stvari odaberite neki od modela ogledala sa ormarićem. Ovi modeli su veoma praktični i preporučuju se svima koji akcenat pored izgleda stavljaju i na funkcionalnost. Za moderan i atraktivan izgled kupatila preporučujemo ogledala koja imaju neku vrstu osvetljenja u vidu sijalica ili LED rasvete. Ogledala koja imaju bilo koju vrstu osvetljenja naročito su važna i prosto neophodna za kvalitetno i pravilno nanošenje šminke, pa prevashodno tome što bolja i kvalitetnija rasveta uz ogledalo time i sve bolji i jasniji odraz u ogledalu.

Pravi Izbor Je Na Vama

Od elementa kakvo je ogledalo, uz samo malo mašte i kreativnosti zaista možete napraviti savršeno umetničko delo. Sa zanimljivim osvetljenjem, fino uklopljenom policom ili interesantnim detaljima u vidu dekoracije ogledalo će dobiti Vaš lični pečat i krasiti jednu od najvažnijih prostorija u Vašem domu. Za ugostitelje je takođe veoma važno da ambijent u toaletu bude prijatan a ogledala upečatljiva, jer će to gotovo svaki gost primetiti. Isto se može reći i za poslovne prostore, odnosno toalete naročito one koje posećuju drugi saradnici i klijenti. Ukoliko nemate ideju ili ne možete da se odlučite za pravi komad obratite nam se ili posetite naš salon. Možda Vam se baš kod nas izrodi neka interesantna ideja ili Vam se neki od već postojećih modela iz naše ponude jako dopadne. U svakom trenutku možete potražiti predlog i savet naših iskusnih prodavaca.

Najčešća Pitanja i Odgovori

Kako Najlakše Postaviti Ogledalo u Kupatilu?

Ogledalo možete postaviti jednostavnim lepljenjem ili kačenjem uz pomoć tiplova. Postoji poseban lepak (silikon) kojim ćete veoma brzo i lako postaviti ogledalo na zid ili pločice. Kačenje ogledala uz pomoć tiplova se preporučuje kod ogledala većih dimenzija ili ukoliko u nekom momentu iz nekog razloga poželite da skinete ogledalo, (npr. planirate da se selite) ovo je svakako bolje rešenje.

Koje su Standardne Dimenzije Ogledala za Kupatilo?

Standardne dimenzije ogledala možete videti na fotografijama iz naše galerije i pronaći u našem maloprodajnom objektu. Ukoliko ne možete da pronađete i uklopite ponuđene modele, kod nas možete poručiti ogledalo u željenim dimenzijama.

Od Kog Materijala se Izradjuju Ormarići za Kupatila?

Ormarići iz naše ponude su pažljivo birani i izrađeni su od najkvalitetnijih materijala koji su otporni na vodu i vlagu. Da bi kupatilski nameštaj što duže ostao bez ikakvih promena i oštećenja zbog prisustva velike količine vlage i vode, za njihovu izradu se uglavnom koriste medijapan i univer. Pri njihovoj izradi termički se presuje iverica i smola koja ne dozvoljava upijanje vlažnosti i samim tim su znatno otporniji. Elementi od ove vrste materijala se jednostavno održavaju. Obično drvo ili iverica su materijali koji se ne preporučuju za izradu kupatilskog nameštaja.

Da li se Ogledalo Može Zalepiti na Vrata od Kupatila?

Ogledalo se apsolutno identično može zalepiti na vrata od kupatila kao i na kupatilske ormariće ili plakare.

Koliki Razmak Treba da Bude Između Umivaonika i Ogledala?

Ne preporučuje se postavljanje ogledala tik uz umivaonik jer će kapljice vode konstantno kvasiti ogledalo i ostavljati fleke po njemu. Razmak između poda i gornje ivice ogledala ne treba biti više od 2 metra. Visina ogledala se može prilagoditi i mlađim tj. nižim članovima porodice tako što će se postaviti pod uglom da se i oni mogu ogledati.

Nazad na vrh