Naša firma se bavi prodajom i distribucijom svih dimenzija i oblika ogledala. Naša ogledala krase mnoge poslovne i privatne prostore. Uverite se zašto su naša ogledala najtraženija i najprodavanija na tržištu. Vršimo isporuku svih oblika i dimenzija ogledala na teritoriji Beograda i okoline. Već dugi niz godina radimo na kvalitetu svojih proizvoda kao i kompletne usluge čemu svedoči velika baza zadovoljnih klijenata koja je na naše beskrajno zadovoljstvo u stalnom porastu.

Naš maloprodajni prostor je ispunjen stotinama modela gotovih ogledala koje možete videti i kupiti a možete poručiti i u svim drugim dimenzijama i oblicima shodno Vašim željama i potrebama Vašeg prostora.

U Našoj Ponudi Možete Naći

Ogledala za Kupatilo

Ogledalo u kupatilu je neizostavan i preko potreban element svakome od nas, jer u suprotnom kako ćete obavljati svoje jutarnje ili večernje rituale pred ogledalom koje gotovo da smo sigurni svako od Vas ima . U našoj ponudi možete naći sve oblike i dimenzije ogledala za Vaše kupatilo kao i izuzetno praktične i kvalitetne komade sa policama koji su testirani na vodu i vlagu. Sa odgovarajućim ogledalom Vaše kupatilo može izgledati prostranije a uz adekvatnu rasvetu će biti još funkcionalnije i odraz u ogledalu jasniji.

Ogledala po Meri

Bez obzira na veličinu prostora odnosno zida na koji želite postaviti ogledalo mi Vam stojimo na raspolaganju za sve Vaše želje i zahteve. Ogledalo po meri je idealno rešenje u svakom momentu kada Vam standardne dimenzije koje možete naći u prodaji ne odgovaraju.

Ogledala za Šminkanje

Kvalitet i funkcionalnost ove vrste ogledala naročito je važna profesionalnim šminkerima.  Sve i da to niste, sigurni smo da Vam je pored kvalitetne šminke potreban i dobar saveznik u vidu ogledala za njeno pravilno nanošenje. U ovom slučaju od presudnog značaja može biti veličina ogledala za šminkanje, njegovo dovoljno uvećanje, pozicija i naravno osvetljenje.

Ogledala sa Svetlom

Ogledalo sa rasvetom ne mora biti isključivo u kupatilu već se može postaviti i u drugim prostorijama i na različitim mestima. Pored praktične primene, ogledalo sa svetlom može u estetskom smislu popuniti prostor. Ukoliko želite da Vaš dnevni boravak izgleda prostranije i potreban Vam je detalj koji će obezbediti prijatnu atmosferu idealno rešenje je ogledalo sa LED svetlima. Hodnik ili spavaća soba takođe mogu biti ukrašeni ovim sjajnim elementom.

Ogledala sa Sijalicama

Ovakva ogledala su u većini slučajeva potrebna frizerima, stilistima, vizažistima i sl. Sve veći broj žena žele ogledala sa sijalicama u svom domu. Sa odličnim osvetljenjem koje sijalice oko ogledala pružaju žena može videti svaki nedostatak na koži, pravilno naneti šminku pa čak i samostalno obaviti neki od kozmetičkih tretmana.

Ogledala sa Ormarićem

Pri uređenju kupatila neophodno je prvenstveno elemente prilagoditi stilu kupatila. Za dobro iskorišćen uglavnom veoma ograničen prostor kupatila viseći elementi su izuzetno poželjni i praktični. Oni se prvenstveno sastoje od ogledala i ormarića. Kombinacija ogledala sa ormarićem, dodatnim policama i rasvetom u Vašem kupatilu pruža Vam kompletan ugođaj u svakodnevnom boravku u ovoj prostoriji.

Ogledala za Predsoblje

Predsoblje je vrlo često zanemaren deo doma i ne obraća se toliko pažnja na njegovo uređenje. Sa odgovarajućim ogledalom neobičnog oblika i ova prostorija može izgledati interesantno i pored toga što u njoj ne provodite mnogo vremena, faktički samo prođete kroz nju.

Ogledala za Zid

Zidno ogledalo ne mora imati samo praktičnu namenu i služiti isključivo kada želite da vidite kako izgledate u svojoj odabranoj odevnoj kombinaciji, slikati se u odrazu što je sve više prisutno u ovom modernom dobu ili nameštati frizuru. Ogledala za zid se mogu postavljati horizontalno ili vertikalno, mogu biti raznih dimenzija i oblika. Kombinacija od nekoliko ogledala u nizu većih i manjih dimenzija prostor mogu učiniti prostranijim i svetlijim.

Ogledala za Sobe

Za postavljanje ogledala u sobi najčešće se koriste prednje glatke stranice ormara ili klizna vrata plakara. Veoma su jednostavna i praktična i lako se montiraju. Za ljubitelje nešto modernijeg i ekstravagantnijeg stila ogledalo na plafonu u spavaćoj sobi može biti jedna od interesantnih opcija pri uređivanju.

Ogledala za Hodnik

Da li ste i Vi od onih koji ne mogu da izađu iz svog doma a da se pri samom izlasku ne ogledaju u ogledalu? Verujemo da je izuzetno mali broj onih koji to ne rade. Zbog toga je ogledalo za hodnik neizostavni element ovog prostora. U zavisnosti od toga koliko Vam je hodnik prostran možete postaviti veće horizontalno ogledalo u kojem se možete ogledati celom svojom visinom ili pak ga uklopiti uz cipelarnik i ostale detalje.

Ogledala za Dnevnu Sobu

Dnevna soba je jedna od zahtevnijih prostorija za uređivanje. U ovoj prostoriji se uglavnom provodi najviše vremena što je još jedan od razloga da ambijent treba da bude prijatan, nameštaj udoban a detalji da oplemene i što bolje upotpune ovaj deo Vašeg doma. Ogledalo za dnevnu sobu treba kao i ostale detalje pažljivo birati i postaviti na odgovarajuće mesto.

Led Ogledala za Kupatilo

U svakom modernom kupatilu možete videti i moderno led ogledalo. Ukoliko idemo u korak sa najnovijim svetskim trendovima u opremanju stambenih, ugostiteljskih pa čak i poslovnih prostorija dolazimo do zaključka da su led ogledala pravo i najbolje rešenje.

Sto sa Ogledalom

Toaletni sto sa ogledalom i posebnim osvetljenjem izrađen od visokokvalitetnog materijala, finog dizajna, san je svake moderne dame koja želi da u svom domu ima poseban kutak u kojem će uživati. Sa dodatnim policama i funkcionalno raspoređenim fiokama ovaj prostor u domu će zasigurno biti omiljeni svakoj pripadnici lepšeg pola, a kompletna šminka i kozmetika kao i nakit i ostali lični predmeti mogu se rasporediti po sopstvenoj želji i potrebi.

Velika Ogledala

U stambenom prostoru treba veoma pažljivo birati veličinu i položaj ogledala. Veliko ogledalo zahteva i znatno veću kvadraturu kao i posebnu ugradnju. U poslovnim, ugostiteljskim i drugim objektima velika ogledala su najzastupljenija i kao takva savršeno se uklapaju u ambijent.

Samostojeća Ogledala

Ova vrsta ogledala su izuzetno funkcionalna i praktična jer ih u svakom momentu možete premestiti i upotrebiti u razne svrhe. Razni stilovi kao i boje ramova koje možete odabrati za samostojeća ogledala učiniće ovaj predmet izuzetno korisnim i omiljenim ukrasnim elementom.

Okrugla Ogledala

Od samog nastanka ogledala pa do danas ovaj predmet i dalje ima poseban status kada je reč o uređenju prostora. Klasično okruglo ogledalo pruža posebnu toplinu i prijatnost da gotovo nikada nije izašlo iz mode i pored toga što danas možete videti najrazličitije oblike.

Ukrasna Ogledala

Kao što i sama reč kaže u pitanju su dekorativni predmeti koji ne moraju služiti samo za ogledanje. Da li ćete odabrati malo ili veliko ogledalo, geometrijskog ili apstraktnog oblika, sa okvirom ili bez, neka ovaj detalj bude Vaš lični pečat u dekoraciji enterijera.

Česta Pitanja

Kako Odabrati Odgovarajuće Ogledalo?

Pažljivo odabrano i pravilno postavljeno ogledalo u prostoriji može ga ulepšati i oplemeniti na bezbroj načina. Kada se ogledalo pronašlo u rečima jednog pesnika on ga je opisao kao prozor i pogled u beskonačnost. Samim tim može se zaključiti da ogledalo može biti najlepši i najdugotrajniji element u svakom prostoru. S obzirom da se stil nameštaja, trend boja kao i materijali konstantno menjaju i privatni i poslovni prostori vrlo često pretrpe ogromne promene, ogledalo je element koji je vekovima unazad isti i njegova glatka površina se nikada ne menja.

Koliko je Važan Položaj Ogledala u Prostoru?

Pre samog odabira na kom mestu ćete postaviti ogledalo potrebno je odabrati oblik i veličinu a zatim i vrstu rama i boju. Što se tiče raspoloživog komada zida ili određenog dela prostorije u koji ćete postaviti ogledalo u zavisnosti da li se ogledalo kači ili je postavljeno na stalak neophodno je voditi računa i o izvoru osvetljenja u odnosu na njegov položaj. Ukoliko ga postavite naspram prirodnog osvetljenja tj. prozora ili pak veštačkog ono će prostoru pružiti dodatnu količinu svetla.

Imajući u vidu da ogledalo predstavlja poseban element u prostoru, ram se ne mora strogo usklađivati sa stilom kompletnog ambijenta i akcenat možete staviti nasuprot stilu koji je zastupljen u prostoru. Čak i u savremeno dizajniranom enterijeru ogledalo u baroknom stilu će se savršeno uklopiti, što Vam pruža bezbroj mogućnosti.

Šta Predstavlja Odraz u Ogledalu?

Kada se pogledate u ogledalo to ne znači da je u njemu jedino što vidite lepo lice. Ovaj element uveličava svaki ambijent i ima ogroman uticaj na stil dekorisanja. Ogledalo sa velikim i ornamentisanim ramovima je pravo umetničko delo i kao takvo ne može ostati neprimećeno u prostoriji. S druge strane ako se odlučimo za ogledalo bez rama u prostoriji minimalističkog dizajna ono će takođe biti veoma uočljivo. Pri odabiru površine ogledala možete se odlučiti za savršeno obrađenu i glatku ili rustičnu koja ima nepravilnosti i flekice. Do savršenog ogledala za Vaš odabrani prostor možete se voditi raznim idejama kao i izraziti svoju maštu i kreativnost.

Značaj Ogledala u Prostoru

Ogledalo je deo svakodnevnog života svih nas iako se vrlo često previše i ne razmišlja o ovom predmetu. Iako je po svojoj funkciji i te kako primetan predmet u prostoru naročito osobama koje dosta vremena provode pred njim može se dogoditi i da postane potpuno neopaženo. Samo jedno dobro postavljeno ogledalo može u velikoj meri doprineti kvalitetu određene prostorije. Svojim izborom ovog komada enterijera možete čak i izraziti svoj stav što zapravo govori o tome da njegovom odabiru kao i mestu postavljanja treba pristupiti sa velikom pažnjom.

Pitate se na kom mestu je najbolje postaviti ogledalo? Može impozantno izgledati ukoliko ga postavite iznad kamina, u spavaćoj sobi recimo, može se naći na plafonu što morate priznati izgleda veoma interesantno. Prostorija se vizuelno može i uvećati i produžiti kao i dobiti dodatno osvetljenje samo jednim dobro postavljenim ogledalom.

Za više informacija pozovite nas na broj   ———   ili nas kontaktirajte putem maila.

Nazad na vrh